loopbaanadvies, communicatiecoaching, gedragstraining

Over Susanne Biemans

Susanne Biemans is de oprichter en eigenaar van Congruens. Ze is gediplomeerd IV-therapeut, gedragstrainer, Mindfulnesstrainer, loopbaanadviseur, assessor en  heeft geschiedenis en Frans gestudeerd aan de UvA. Ze is getrouwd met Rob, heeft één zoon – Floris – en de hond Molly.

Susanne heeft gewerkt bij de overheid (Koninklijke Luchtmacht), in het bedrijfsleven (Schouten & Nelissen), in de reïntegratiebranche (Sagenn) en in Afrika (African Parks). In 2005 heeft ze Congruens opgericht.

Als iedereen één kerntalent heeft, dan is Susannes kerntalent ‘snappen’. Susanne is in staat om te ‘snappen’ waar het in de kern om draait, om te ‘snappen’ wat nodig is om te veranderen en om te ‘snappen’ wat het moeilijk maakt. Maar ‘snappen’ in brede zin: met het hoofd, het lijf én het hart. Want Susanne is ook goed in het doorvoelen: het ‘snappen’ van hoe het voelt, waar de pijn zit, wat er ontbreekt. Zodat je je als klant/cliënt begrepen en gekend voelt. Én uitgenodigd wordt om stappen te zetten om verder te komen, om geholpen te worden.