Congruens Loopbaanadvies
Congruens Communicatiecoaching
Congruens Gedragstraining
Contact

Voor vragen naar aanleiding van de informatie op de website of het maken van een afspraak kun je Congruens mailen, schrijven of bellen. 

Bosrand 1,
5737 SE Lieshout

Tel.: 0499- 785005 of 06-10849315
E-mail:
info@congruens.nl

Routebeschrijving

Komend vanuit Utrecht via de A2:

Volg de A2 richting Eindhoven. Volg op het knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Son en Breugel. Neem daarna de A50 richting Veghel-Nijmegen. Neem afslag Son en Breugel (afslag 8). Aan het einde van de afslag rechtdoor de Gentiaanlaan op, richting Lieshout. Vlak voor Lieshout, na bouwbedrijf Swinkels, de brug rechts oversteken. Weg volgen tot aan de viersprong, daar oversteken. Na 20 meter bij T-splitsing rechtsaf slaan. Meteen na de bocht bevindt Congruens zich aan de linkerkant.

Komend vanuitTilburg via de A58:

Volg op het knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Son en Breugel. Neem daarna de A50 richting Veghel-Nijmegen. Neem afslag Son en Breugel (afslag 8). Aan het einde van de afslag rechtdoor de Gentiaanlaan op, richting Lieshout. Vlak voor Lieshout, na bouwbedrijf Swinkels, de brug rechts oversteken. Weg volgen tot aan de viersprong, daar oversteken. Na 20 meter bij T-splitsing rechtsaf slaan. Meteen na de bocht bevindt Congruens zich aan de linkerkant.

Komend vanuit Arnhem via de A50:

Volg de A50 richting Eindhoven. Neem de afslag Son en Breugel (afslag 8). Ga aan het einde van de afslag linksaf, over de snelweg en daarna linksaf de Gentiaanlaan op, richting Lieshout.Vlak voor Lieshout, na bouwbedrijf Swinkels, de brug rechts oversteken. Weg volgen tot aan de viersprong, daar oversteken. Na 20 meter bij T-splitsing rechtsaf slaan. Meteen na de bocht bevindt Congruens zich aan de linkerkant.

Komend vanuit Maastricht via de A2:

Volg de A2 richting Eindhoven. Volg op de randweg Eindhoven de A58 richting Son en Breugel. Neem daarna de A50 richting Veghel-Nijmegen. Neem afslag Son en Breugel (afslag 8). Aan het einde van de afslag rechtdoor de Gentiaanlaan op, richting Lieshout. Vlak voor Lieshout, na bouwbedrijf Swinkels, de brug rechts oversteken. Weg volgen tot aan de viersprong, daar oversteken. Na 20 meter bij T-splitsing rechtsaf slaan. Meteen na de bocht bevindt Congruens zich aan de linkerkant.Noloc erkend loopbaanprofessionals, ingeschreven in het CRKBO

Congruens 2013